Nowy lokal Zakładu Cukierniczego z Zambrowa znajdujący się w Warszawie powstał zgodnie z nowymi założeniami projektowymi.
Atmosferę cukierni kreują charakterystyczne detale, takie jak: ozdobne listwy przypodłogowe, stylizowany gzyms pięknej obudowy regałów oraz dekoracyjne panele zastosowane na urządzeniach chłodniczych firmy ES SYSTEM K.
Dla wyeksponowania prezentowanych produktów zostały zastosowane profesjonalne oprawy oświetleniowe firmy LAKO.
Ponadto na niepowtarzalny, nastrojowy klimat wnętrza wpływa zastosowanie drewna na podłodze oraz na suficie. Ściany lokalu zostały udekorowane odpowiednio dobranymi grafikami o tematyce cukierniczej. Strefę za plecami sprzedawcy dzieli na dwie części istniejący słup – po lewej stronie znajdują się regały z pieczywem, po prawej blat na ekspres do kawy, zlewozmywak i inne urządzenia. Regały umieszczone są dokładnie na przeciwko lady obsługi, kusząc klienta pięknie wyeksponowanym produktem.
W warszawskim lokalu zaprojektowana została również strefa konsumpcyjna, w której Klient może w miłej atmosferze delektować się produktami cukierniczymi oraz pyszną kawą.